Colournostics -Kleur als coachingtool

De psychologie van kleur gebruiken om duidelijkheid en verandering in je leven te realiseren.

Dit is een unieke methode dat NLP combineert met de psychologie van kleur.  Deze combinatie helpt je om je zorgen of problemen onder woorden te brengen, het identificeert je blokkades die je tegenhouden om verder te komen en het helpt je om een gevoel te krijgen hoe het zou voelen als het was opgelost zodat je inzicht krijgt hoe je een nieuw perspectief kunt krijgen.

Het helpt je letterlijk je problemen op tafel te leggen.   Je volgt stap voor stap het proces om onbewuste gedachten, gevoelens en overtuigingen die je tegenhouden los te laten zodat je vrijheid, optimisme en vertrouwen kunt ervaren.

Niet alleen op het gebied van gezonder eten zal dit oplossingen bieden.  Voor elk issue waar je tegenaan loopt in het leven kan je met deze methode inzichten verwerven en veranderingen doorvoeren.

Het is een manier om je denken bij te sturen op weg naar een betere manier van leven.

Gedurende 2 u gaan we aan de hand van de colournosticsmethode op zoek naar jouw obstakels om deze uit te schakelen zodat je vanuit je pure zelf, de juiste handelingen en akties kan uitvoeren.

Deze 3 opeenvolgende sessies zorgen ervoor dat je consequent gaat toepassen wat voor jou werkzaam is om je doelen te bereiken.