Met deze pagina wil ik jou kennis laten maken met enkele sites die naar mijn gevoel perfect aansluiten bij mijn levensfilosofie.

Dat is nu net het leuke in het leven.   Je ontdekt steeds weer fijne contacten  die op dezelfde golflengte lijken te zitten.

daarom heb ik deze pagina toegevoegd aan de website omdat ik jullie heel graag laat delen in mijn kleine gelukjes.


Een beetje Portugal voor jou.

Ik wil jullie heel graag voorstellen aan Sabine! Ze heeft Portugese roots en een heerlijke visie op gezond eten en leven  maar dan met een Portugese twist.   Vandaar dat ik hier de link plaats naar haar website zodat jij ook hier reeds kan van meegenieten. 

 


Organisatie en efficiëntie kan je hier vinden

Nog een gigantisch handig hebbeding is de Purpuz planner.  Ik weet het wel..... je moet gigantisch veel onthouden, voorzien, regelen en zeker niet vergeten dat er ook voor jou  nog tijd over dient te blijven.    Daarom heb ik me laten inspireren door de Purpuz Planner en maak ik hier graag gebruik van om mijn toch wel drukke leven overzichtelijk te krijgen.  Maar vooral vind ik er ruimte in om mijn doelen te markeren.   Als jij dit ook weloverwogen wil doen maak dan gebruik van de Purpuz Planner.  het zal jouw doelen bereikbaarder maken.

 


Misschien  wil je hier ook meer over weten......   

Mijn visie op lifestyle voor 50+ :

https://simpelwegkarinlifestylead50plus.jouwweb.be/

 

 

Mijn hersenspinsels in een boek :

https://www.business-food.eu/