Home » GRATIS » Gratis 5 tips om bewuster te leven

5 Gratis tips om bewuster te leven.

De ratrace.  Het leven is een rollercoaster.  Rennenspringenvallenopstaanenweerdoorgaan........

Wie kent het gevoel niet?  Vandaag de dag is er een enorme druk om in de maatschappij staande te kunnen blijven.

Velen verliezen hierdoor voeling met hun pure innerlijke, hun pure zijn.

Om hieraan het hoofd te kunnen bieden en niet ten prooi te vallen aan stress, burn out, cvs, depressie, overgewicht of ondergewicht  is het van belang om op regelmatige tijdstippen even de timer stil te zetten.  Sporten, yoga, wandelen, zijn een aantal mogelijkheden maar hier verliest men vaak tijd mee, wat weer niet past in de wereld van haast en spoed.

Een manier vinden om tot rust te komen zonder dat je dagelijkse bezigheden eronder komen te lijden of zonder dat je je schaarse vrije tijd hieraan dient te spenderen is een alternatief.

 

Met deze 5  tips wil ik jou alvast een tipje van de sluier oplichten hoe je door je gedachtenpatroon aan te passen, je een meer voldoeninggevend levensritme kan vinden.

Hoe je door  een ander zicht op je leefwereld een verschil kan maken in je ervaringen van alledag.  Hoe je opnieuw voeling kan maken met je pure innerlijke.

 

Het vraagt inzicht, en doorzetting maar eens je door hebt hoe je door je gedachten de wereld mooier kan maken, zal er voor jou een nieuwe balans ontstaan waarin je jezelf kan terugvinden en optimaal van het kleven kan genieten.

Aan de hand van de tips en inzichten van  het Puur Leven Compas programma leer je opnieuw naar de kern gaan.

 

Verander je gedachten en je leven zal mee veranderen.

 

Ik hoop je alvast te kunnen motiveren en inspireren met deze vijf tips, die slechts enkele beschouwingen betreffen van het hele programma.

Maar het is alvast een begin, en wie is begonnen kan verder evolueren.

 

vraag hier je gratis 5 tips aan en start vandaag nog met je nieuwe denkpatroon en levensvisie.