Home » Gratis » Tien stappen naar verandering

Tien stappen naar verandering

Ga voor eens en voor altijd voor gezonder eten zonder afstand te doen van IETS!Over eten is het laatste nog niet geschreven! Je krijgt zoveel prikkels en impulsen letterlijk door je keel geduwd dat je echt door de bomen het bos niet meer ziet!

Maar 1 ding is zeker!

We weten eigenlijk niet meer wat echt bij ons past.  We weten niet meer wat onze oorspronkelijke natuur is.

Dat merken we maar al te vaak aan de cijfers.  Obesitas, chronische ziekten als diabetes type 2, allerlei infecties, kanker,...…. de statistieken liegen niet.

We zijn echt niet goed bezig wat voeding  betreft.

Terug naar AF

We moeten met zijn allen ons terug bewust worden van wat er gezond voor ons is en waar we het tegenwoordig kunnen vinden.

Want het verhaal van eten kopen gaat verder dan de supermarkt.  De seizoenen, streekproducten, het speelt allemaal een belangrijke rol bij onze leefwijze en dus ook onze voedingsstijl.

Het is niet omdat we alles overal kunnen kopen dat ook alles altijd goed is voor ons en niet alleen op gebied van gezondheid maar ook voor de natuur.

Wanneer we ons dagelijks op producten trakteren die van de andere kant van de wereld worden overgevlogen heeft dat natuurlijk ook een immense impact op het milieu.  Dus Bezint eer je begint.

 De eerste stap is  gewoon terug ons gezond verstand gebruiken.


Jammer maar het is een feit, eigenlijk weten we best wat er goed voor ons is maar om één of andere onverklaarbare reden hebben we allemaal altijd een excuus!


Wil jij van jouw excuus af?

Dan geef ik jou  GRATIS 10 steengoeie  stappen naar verandering in je eet- en leefpatroon!