Home » IK

IK

Oké, en nu even iets over mezelf :-)

Wat ben ik NIET! : een nieuwe gezond eten goeroe! Nee,....... ik vind geen nieuwe recepten uit, ik ga ook geen kookboek uitgeven en ik geef geen kookworkshops.

Ik ben ook geen diëtiste want ik haat het woord DIEET :-(

Wat kan ik dan wel voor jou doen?

 

Vanuit mijn ervaring : 

Ten eerste  zoek ik met jou naar antwoorden op fysieke en emotionele vragen en ongemakken. Want ik heb ze als 50+ er allemaal mogen ontdekken.

Ten tweede gaan we samen uitmaken wat jij nodig zou kunnen hebben als brandstof en hoe het voor jou werkt om dit in je leefpatroon toe te passen.  We werken samen aan het veranderen van jouw mindset tegenover eten zodat dit een gewoonte wordt voor jou. Want wat voor mij werkt werkt niet altijd voor jou. Dus maatwerk!!!!

En nee het is niet van moeten,...... ik nodig jou uit om goed voor jezelf te zorgen. Want dat is jouw verantwoordelijkheid.

Het resultaat is dat jij de expert wordt in wat voor jou goed is om te eten en zodoende zal je je ook goed gaan voelen in je vel, je emoties onder controle kunnen houden en vooral je gewicht krijgen en behouden dat bij jou hoort. Daar gaan we voor.

Je wordt veel zelfzekerder en komt veel steviger in je schoenen te staan. Zo kan je ook de klappen van het leven beter aan.(want die zijn er voor ons allemaal van tijd tot tijd)

Kortom, omdat jij dit zelf doet zal je stralend door het leven gaan en kunnen genieten zoals het bij jou hoort in goede en minder goede tijden.

Dus wij zijn gewoon een tandem, die samen gaan voor JOUW beste versie.

 

Tot op onze keukendate......

Cu