De retreat in Portugal was absoluut een fijne ervaring, een zeer aangename midweek in een prachtige omgeving.

Het enthousiasme wat Karin toont wanneer ze over de retreat in Portugal spreekt is zo uitnodigend dat ik meteen zei : "Ik ga met jou mee naar Portugal.".

Ik had helemaal geen idee van wat ik mocht verwachten maar het was absoluut de moeite om mee te maken, echt een aanrader.

De inzichten en bewustwordingen die ik kreeg tijdens deze week waren verhelderend en hebben me aangezet tot een andere kijk op eten en mezelf.  Intenser! en nog meer genieten.

Daarnaast was de organisatie compleet tot in de puntjes verzorgd; van de ontvangst op de luchthaven tot het vertrek was er niets waar we ons zorgen over moesten maken.  Ik voelde mij als een prinsesje zonder zorgen, die zich liet leiden door Karin.

De aanvullende workshops over brood bakken en de herboriste waren leerrijk, interessant in het dagelijks leven....... een absolute totaalervaring.

Ook de uitstappen waren super om te doen, een mix van cultuur en natuur.  De kennismaking met de regio was ronduit hartverwarmend.

Deze week was voor mij een geweldige ervaring op alle gebieden, persoonlijke groei en inzichten, culinair, cultureel en zeker leerrijk, dit alles overgoten  van een heerlijk zonnetje en in een mooi kader.

Karin geeft meer dan wat ze belooft, Puur Portugal - herbronnen ten top......

Voor herhaling vatbaar.

 

Fabienne V - oktober 2019